fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

OM BIRGITTE WEBER

DET STOD SKREVET I STJERNERNE

Så længe jeg kan huske, har jeg ønsket at være ejendomsmægler. Så en dag gik stjernerne i opfyldelse… og mens jeg ledte efter et feriehus, forelskede jeg mig i en smuk lejlighed til salg på Costa del Sol i La Mairena (Elviria), og jeg vidste øjeblikkeligt, at salg af ejendomme på Costa del Sol ville være min fremtid.

Og så var de første frø til Weber Estates blev sået.

Birgitte ejendomsmæglere Costa del Sol - Weber Estates
Birgitte, bedste ejendomsmæglere på costa del sol - Weber Estates

DET HER ER, HVAD DRØMME ER LAVET AF…

Da jeg købte min lejlighed, var jeg i syvende himmel, fordi jeg hurtig indså, at jeg ikke kun havde fået adgang til et smukt hjem, men også til en af de mest eftertragtede livsstiler på jorden. I dag skal jeg stadig klemme mig selv, da jeg ikke helt kan tro, at jeg lever min drøm, nyder det vidunderlige klima, de fantastiske naturomgivelser med strande, bjerge og søer, samt den rige andalusiske kultur og historie, gastronomi… Jeg kunne blive ved!

JO, VI ER EJENDOMSMÆGLERE, MEN MED EN FORSKEL

I modsætning til de fleste ejendomsmæglere er jeg ikke en typisk sælger. Jeg er en person, der værdsætter mennesker, og min primære fokus er dig, min kunde. Jeg elsker at lære hver eneste kunde at kende, forstå dine specifikke krav og forventninger og dele fordelene ved min erfaring. Det er succes for mig, når vi har fundet en ejendom, der opfylder dine krav og forventninger.

Birgitte ejendomsmæglere - Weber Estates
Birgitte luksus ejendomsmæglere - Weber Estates

TILLID, TRYGHED OG ÆRLIGHED ER NØGLEORD

Min erfaring strækker sig over 20 år som certificeret projektleder inden for byggeri, miljøstyring og jordrensning i Danmark og Grønland. Jeg har også en kandidatgrad i miljøteknik fra Aalborg Universitet (1999). Dette betyder, at du kan regne med, at jeg opdager eventuelle mangler i en ejendom og dermed undgår fremtidige problemer.

Så når du finder dit drømmehjem, vil jeg sørge for, at alt er i orden, og at processen forløber problemfrit og sikkert, til du får nøglerne… og bagefter.

Ring til mig, lad os komme i gang i dag!

I modsætning til de fleste ejendomsmæglere er jeg ikke en typisk sælger. Jeg er en person, der værdsætter mennesker, og min primære fokus er dig, min kunde.

- Birgitte Weber

Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

SKAL DU SÆLGE ELLER KØBE EN EJENDOM

PÅ COSTA DEL SOL

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig hele vejen.

Information Clause

In accordance with the current data protection regulations, we inform you that the data you provide us will be processed by the data controller Birgitte Weber for the purpose of addressing and responding to contact requests, information requests, and/or inquiries received. The legitimacy of the processing is based on the consent of the interested party. Your data will not be disclosed to third parties except for legal obligation. You can exercise your rights of access, rectification, deletion, opposition, limitation, and portability by sending an email to Birgitte@weberestates.com. You can consult detailed information in our PRIVACY POLICY.