fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

OM MIJAS

HVORFOR DU BØR KØBE BOLIG I MIJAS

Når du søger efter bolig til salg på Costa del Sol, er det muligt, at du er stødt på Mijas. Denne maleriske kommune er værd at overveje for enhver, der sætter pris på traditionelle hvide landsbyer, golf, smukke strande og fantastisk udsigt til bjerge og hav.

Beliggende på den vestlige side af Costa del Sol er Mijas Pueblo en indlands hvid landsby, der ligger i skråningerne af Sierra de Mijas-bjergene, 430 meter over havets overflade, mens Mijas Costa er kystområdet, der strækker sig over 14 km sandstrande. Mijas ligger i hjertet af Costa del Sol.

Mijas ejendom til salg - Weber Estates
Mijas landsby ejendom til salg - Weber Estates

ER EN BOLIG TIL SALG I MIJAS DET PERFEKTE KØB FOR DIG?

De to dele af denne kommune har unikke personligheder, der appellerer til soltilbedere, der leder efter boliger til salg på stranden i Mijas Costa, dem der foretrækker den mere afslappede traditionelle livsstil i Mijas Pueblo, og selvfølgelig golfspillere, der forkæles med valgmuligheder og kvalitet inden for Mijas golf-ejendomme til salg. Mijas har med sin beliggenhed midt i ‘Costa del Golf’ ikke mindre end 12 golfbaner, og med det varme vejr året rundt er det det perfekte tilflugtssted for golfentusiaster.

Den centrale beliggenhed giver nem adgang til Malaga lufthavn og Costa del Sols større naboer, herunder Fuengirola mod øst og Marbella, Puerto Banús og Estepona mod vest. Uanset om du er interesseret i investeringsejendomme, en feriebolig eller en lejlighed til salg i Mijas, kan vi hos Weber Estates hjælpe dig med at finde den perfekte ejendom, der passer til din stil og behov.

LEDER DU EFTER EN LEJLIGHED ELLER HUS TIL SALG I MIJAS PUEBLO?

Mijas Pueblo er en traditionel bjerglandsby med typiske hvidkalkede huse langs snoede veje. Det er en populær turistdestination, men byen har bevaret sin oprindelige karakter. Engang en lille landsby er den i dag et blomstrende samfund, der nyder godt af sin nære beliggenhed til kystens hotspots Mijas Costa. Landsbyen huser flere kunstnere, og det er faktisk muligt at se flere originale værker af Picasso på Mijas Contemporary Art Centre, og hvert år afholdes der en international Blues Festival.

Den hævede position i skråningerne af Sierra de Mijas-bjergene giver mulighed for at udforske det omkringliggende landskab til fods (bestig toppen, kendt som Pico de Mijas), på cykel og til hest, samtidig med at man nyder den friske luft og betagende udsigter. Hvis du overvejer at købe en lejlighed eller et hus omkring Mijas Pueblo, kan Weber Estates hjælpe dig med at finde den bedst tilgængelige bolig til salg i Mijas Pueblo, Costa del Sol.

Fast ejendom Mijas Spanien - Weber Estates
Ejendom ved stranden til salg Mijas Costa - Weber Estates

HVAD MED EN STRANDBOLIG TIL SALG PÅ MIJAS COSTA?

Hvis du nyder en livlige atmosfære og livsstilen ved stranden, anbefaler vi at se nærmere på huse til salg i Mijas Costa. Denne kystby er den mere livlige af de to områder, sprudlende af karakter og omgivet af Blue Flag-strande med chiringuitos, strandklubber og moderne luksuriøse boligresorter. Det er det perfekte rejsemål for dem, der kan lide at skifte mellem dovne stranddage og underholdning i høj oktan.

Tættere på kysten drejer gastronomien sig mod mere fine dining muligheder, herunder den nærliggende Michelin-stjerne-restaurant, Sollo (i nabolaget Fuengirola), der tilbyder komplekse retter kreeret af Diego Gallego. Mijas Costa imødekommer eklektiske smagsløg og tilbyder noget for enhver smag, fra japanske til indiske restauranter og nogle fantastiske strandklubber, herunder Trocadero, Max Beach Florida Mijas Beach og Olivia’s La Cala.

LEDER DU EFTER ET HUS ELLER LEJLIGHED TIL SALG I MIJAS?

Klar til en problemfri ejendomskøbsoplevelse? Vi hos Weber Estates sørger for at hjælpe dig til det bedste af vores evner og sikre, at din ejendom på Costa del Sol føles som hjemme. Tag et kig på nogle af vores boliger til salg i Mijas.

Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

SKAL DU SÆLGE ELLER KØBE EN EJENDOM

PÅ COSTA DEL SOL

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig hele vejen.

Information Clause

In accordance with the current data protection regulations, we inform you that the data you provide us will be processed by the data controller Birgitte Weber for the purpose of addressing and responding to contact requests, information requests, and/or inquiries received. The legitimacy of the processing is based on the consent of the interested party. Your data will not be disclosed to third parties except for legal obligation. You can exercise your rights of access, rectification, deletion, opposition, limitation, and portability by sending an email to Birgitte@weberestates.com. You can consult detailed information in our PRIVACY POLICY.