fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

OM FUENGIROLA

HVORFOR KØBE EN BOLIG I FUENGIROLA?

Hvis du kan lide suset og livet i en livlig badeby med en kosmopolitisk atmosfære, bør du overveje at købe en lejlighed eller feriebolig i Fuengirola! Fuengirola, inklusiv den nærliggende gamle fiskerlandsby Los Boliches, anses for at være en spændende, men overkommelig, badebydestination.

Beliggende på Costa del Sol, mellem Mijas og Benalmadena, og med fremragende transportforbindelser (inklusive en toglinje til Malaga), er byen ideelt placeret for nem adgang til Malaga lufthavn og de nærliggende hotspots på Costa del Sol. Populær blandt familier på grund af de 8 km kystlinje og det brede udvalg af aktiviteter både dag og nat. Uanset om du kan lide at svømme, vandre, gå i biografen, besøge et vandland eller nyde en cocktail, når solen går ned, er Fuengirola stedet at være.

El Higuerón | Las Gaviotas | Los Boliches | Los Pacos | Torreblanca | Puerto Deportivo | Sohail

Hus til salg Fuengirola Spanien med havudsigt - Weber Estates
Fuengirola lejligheder til salg - Weber Estates

TING AT LAVE I FUENGIROLA

Når du besøger eller ejer en ferielejlighed eller villa i Fuengirola, kan du nyde en afslappet livsstil med fordel af op til 10 måneders solskin. Tag en gåtur langs strandpromenaden, shop efter souvenirs eller nyd en lang frokost eller en iskold drink i en af de mange restauranter, caféer og barer.

Mod vest kan du se Sohail Castle, et historisk monument, men også et sted for festivaler og koncerter. Hvis shoppingterapi er din foretrukne aktivitet, er Miramar Shopping Centre et enormt indkøbscenter med store internationale og nationale butikker, restauranter og en biograf, der viser internationale film på originalsproget. Har du lyst til en omgang golf? Ingen problem, der er adskillige verdensklasse golfbaner og klubber i området som Calanova Golf Club og Mijas Golf. En familiefavoritaktivitet er et besøg i Bioparc zoo, der tilbyder en fantastisk interaktiv dag.

LOS BOLICHES

Hvis du ønsker at købe en ferielejlighed eller rækkehus i Fuengirola og have en afslappet livsstil, skal du ikke lede længere end Los Boliches. Los Boliches var engang en gammel fiskerihavn, oprindeligt adskilt fra Fuengirola. Idag er det stadig en fiskerlandsby, men også et must-visit feriemål for både spanske og udenlandske turister. En af attraktionerne er de smukke strande, der betragtes som nogle af de bedste i Fuengirola. Du kan også nyde en drink og et måltid i en af de mange traditionelle barer og restauranter på de smalle gader. Det er også stedet for den årlige Feria Internacional de los Pueblos, der har boder, der tilbyder mulighed for at smage mad og opleve kultur fra hele verden.

Strandlejligheder til salg i Fuengirola Spanien - Weber Estates
Køb ejendom på havnen i Fuengirola - Weber Estates

GASTRONOMI OG NATTELIV

Fuengirolas gastronomiske scene er lige så mangfoldig som smeltediglen af kulturer og tilbyder mad for enhver smag og ethvert budget. Traditionelle tapasbarer, caféer, isbutikker og restauranter fylder hver gade. Hvis du kan lide skaldyr, vil du blive forkælet for valg, men du bør prøve Hummer Thermador på La Langosta i Los Boliches. De, der fristes af en Michelin-stjerne-menu med bæredygtig gastronomi, kan prøve de kulinariske lækkerier, der tilbydes hos Sollo i Benalmadena.

Fuengirola har også ry for at være et sjovt rejsemål med en spændende nattelivsscene. Mange aftener starter som en afslappet stille aften på Plaza de la Constitution. Hvis du dog foretrækker en mere livlig stemning, er der masser af barer og klubber, mange beliggende ved havnen, der tilbyder alt fra rock og pop til flamenco.

LEDER DU EFTER LEJLIGHED ELLER VILLA TIL SALG I FUENGIROLA?

Klar til en problemfri ejendomskøbsoplevelse? Hos Weber Estates sikrer vi os at hjælpe dig bedst muligt, så din ejendom på Costa del Sol føles som hjemme. Tag et kig på nogle af vores boliger til salg i Fuengirola.

Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

SKAL DU SÆLGE ELLER KØBE EN EJENDOM

PÅ COSTA DEL SOL

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig hele vejen.

Information Clause

In accordance with the current data protection regulations, we inform you that the data you provide us will be processed by the data controller Birgitte Weber for the purpose of addressing and responding to contact requests, information requests, and/or inquiries received. The legitimacy of the processing is based on the consent of the interested party. Your data will not be disclosed to third parties except for legal obligation. You can exercise your rights of access, rectification, deletion, opposition, limitation, and portability by sending an email to Birgitte@weberestates.com. You can consult detailed information in our PRIVACY POLICY.