fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

OM ELVIRIA

HVORFOR KØBE EJENDOM I ELVIRIA

Elviria ligger blot få minutter øst for Marbellas bymidte og gamle bydel, og byen er kendt for at have nogle af de bedste strande i Sydspanien. Her finder du den ikoniske Nikki Beach Marbella og det 5-stjernede Don Carlos Resort & Spa. Elviria er også hjemsted for uberørte boligstræder med luksuriøse nybyg projekter med attraktive lejligheder og nogle af de mest eksklusive villaer i Marbella. Med en kosmopolitisk stemning på grund af de mange internationale beboere, tiltrækkes man til den afslappede, men eksklusive atmosfære og adgangen til smukke landskaber, eksklusive golfklubber og førsteklasses faciliteter. Byen er også meget praktisk i forhold til Malaga lufthavn.

Marbesa | El Rosario | Las Chapas | Cabopino | Santa Clara | Rio Real | Los Monteros | Lomas de Marbella

Ejendom til salg i Elviria Costa del Sol - Weber Estates
Seaview fast ejendom Elviria - Weber Estates

ELVIRIAS PERFEKTE MIDDELHAVSLIVSSTIL

Elviria er kendt som et af områderne med en stor koncentration af luksusejendomme i Marbella. Opdelt af kystvejen finder du på bjergsiden La Mairena, en af de mest eksklusive boligområder på Costa del Sol. La Mairena ejendomme til salg forbliver ikke længe på markedet og tilbyder adgang til en livsstil omgivet af landskab og golfbaner. På samme måde bliver strandejendomme til salg i Elviria øjeblikkeligt snappet op på grund af de uberørte, stenfri strande, restauranter og strandklubber. I nærheden tiltrækker Nikki Beach berømtheder fra hele verden og starter sin sommersæson i maj med det berømte ‘white party’. Der er også masser af mere lavprofilerede steder, hvis du foretrækker et mindre højoktan miljø. Hverdagslivet imødekommes af små butikker, supermarkeder, internationale skoler, stats- og private hospitaler samt det store indkøbscenter La Cañada inden for nem rækkevidde.

HVAD MAN KAN LAVE I ELVIRIA

Elviria er perfekt for enhver, der nyder en sund, sporty udendørslivsstil. Inden for et relativt lille område finder du tennis klubber og Hofsaess Tennis Academy, vandsportsaktiviteter, vandrestier, cykelruter og muligheder for ridning. To højt roste golfbaner, Greenlife Golf og Santa Maria Golf imødekommer golfentusiaster, mens børn kan nyde svævebanerne i Aventura Amazonia. Elviria har også en række butikker og bagerier, men hvis du ønsker et varehus, mode eller internationale mærker, finder du alt, hvad du behøver i La Cañada, et stort indkøbscenter i Marbella, fyldt med internationale mærker under ét tag. Der er også et ugentligt marked hver fredag.

Elviria ejendom til salg - Weber Estates
Lejligheder til salg i Elviria Costa del Sol - Weber Estates

GASTRONOMI I MARBELLA EAST

Gourmet-elskere vil blive imponeret over kvaliteten af maden i Elviria, især på El Lago, den tidligere Michelin-stjernebelønnede restaurant på Greenlife Golf Club. I centrale Marbella og på Golden Mile finder du tre yderligere Michelin-stjernebelønnede restauranter, herunder Málagas egen kulinariske stjerne, Dani Garcia. Alternativt er der strandrestauranter, caféer med fokus på velvære og sund mad, små bistroer, tapasbarer, spanske restauranter, chiringuitos, der tilbyder et bredt udvalg af international køkkener. Faktisk er der noget for enhver smag og ethvert budget i Elviria eller inden for kort køreafstand.

LEDER DU EFTER EJENDOM TIL SALG I ELVIRIA, SPANIEN?

Klar til en problemfri ejendomskøbsoplevelse? Hos Weber Estates sikrer vi os at hjælpe dig og sørge for, at du finder dit drømmehjem. Tag et kig på nogle af vores ejendomme til salg i Elviria.

Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

SKAL DU SÆLGE ELLER KØBE EN EJENDOM

PÅ COSTA DEL SOL

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig hele vejen.

Information Clause

In accordance with the current data protection regulations, we inform you that the data you provide us will be processed by the data controller Birgitte Weber for the purpose of addressing and responding to contact requests, information requests, and/or inquiries received. The legitimacy of the processing is based on the consent of the interested party. Your data will not be disclosed to third parties except for legal obligation. You can exercise your rights of access, rectification, deletion, opposition, limitation, and portability by sending an email to Birgitte@weberestates.com. You can consult detailed information in our PRIVACY POLICY.