fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates
WEBER ESTATES

Hvorfor er boliger på Costa del Sol så populære netop nu

Hvis du har fingeren på pulsen på ejendomsmarkedet på Costa del Sol, vil du vide, at kysten for nylig har modtaget flere positive omtaler og presseartikler. I februar 2024 udsendte expat-organisationen ‘Internations’ sin årlige ‘Expat City Ranking’-rapport, der viser 49 byer rangeret i rækkefølge efter de bedste steder at bo og arbejde. Undersøgelsen er taget af 12.000 expats i 188 lande og placerer Costa del Sols hovedstad, Málaga, som den bedste by i verden at bo og arbejde i.

Bedste europæiske destination 2024

I samme måned (februar 2024) offentliggjorde Forbes.com en artikel med titlen “The 20 Best European Destinations in 2024: Marbella tops Travel Survey” der viser resultaterne af European Best Destinations (EBD)-prisen.

Ud af 500 destinationer stemte over 1 millioner feriegæster på de 20 mest trendy steder, hvor Marbella tog kronen som den bedste europæiske destination i 2024. Marbella fik de fleste stemmer, efterfulgt af Monaco, Malta og Genève.

En repræsentant for EBD forklarer at resultatet var baseret på det fantastiske solrige klima året rundt, 5-stjernede hoteller, faciliteter og gastronomi og den udendørs sporty livsstil, herunder golfbaner i verdensklasse.

 

Næstbedste globale digitale nomadedestination

Disse to anerkendelser er ikke isolerede, de kommer lige efter at Málaga er blevet kåret som den næstbedste globale destination for executive digitale nomader i det globale Executive Nomads Index study. Denne følelse blev også gentaget i en artikel offentliggjort i den britiske avis ‘The Times’, der skitserer Málaga-provinsens stigende tiltrækningskraft blandt britiske købere, der ønsker en del af Costa del Sol ejendomsmarked. Artiklen skitserer, hvordan byen har haft gavn af omfattende investeringer og  fortæller om den blomstrende Parque Technológico de Andalucía, Spaniens svar på Silicon Valley.

Hvis du nogensinde har været i tvivl om boliger på Costa del Sol holder sin værdi eller giver det ønskede afkast på investeringen, er det tid til at tage et nyt kig på de mange forskellige kystresorter og typer af ejendomme, der er tilgængelige i disse områder.

Her er et par af vores foretrukne byer på Costa del Sol, der tilbyder boliger for enhver smag, livsstil og pengepung:

Villaer til salg Benalmadena Spanien - Weber Estates

Benalmadena

Benalmádena er en af de mest populære og lettilgængelige familiedestinationer på Costa del Sol, kun 15 minutter fra Málaga lufthavn.

Det er et unikt område med tre meget forskellige feriesteder. Hvis du er interesseret i strandejendomme til salg i Benalmadena, bør du tage til Benalmadena Costa med den prisvindende eventyrlige marina og store strande.

Der er også den charmerende traditionelle hvide landsby Benalmadena Pueblo, der ligger lidt inde i landet, og forretningsdistriktet Arroyo de la Miel.

Fuengirola lejligheder til salg - Weber Estates

Fuengirola

Hvis du leder efter lejligheder eller ferieboliger til salg i Fuengirola for at nyde Costa del Sol-livsstilen, så er her meget at vælge imellem! Denne veletablerede og enormt populære kystby har et livligt kosmopolitisk præg og er udstyret med alt hvad du behøver til den perfekte ferie og hverdag.

Der er smukke strande, restauranter, barer, indkøbscenter og biografkompleks, et fantastisk familievenligt zoo Bioparc, og det hele er omgivet af golfbaner!

Ejendom til salg i Marbella Costa del Sol - Weber Estates

Marbella

Marbella er en af verdens mest berømte feriedestinationer. Kommunen omfatter Elviria (Østlige Marbella), Marbellas centrum med sin smukke gamle bydel, strande, en lystbådehavn og selvfølgelig Marbellas Golden Mile.

Det er her, du finder Marbella Club Hotel og Puente Romano Beach resort, og nogle af de mest luksuriøse lejligheder og villaer til salg i Marbella. Et par minutter væk ligger Puerto Banús, skabt til at konkurrere med St. Tropez, bygget i en andalusisk pueblo stil og med en fantastisk marina.

Nueva Andalucia er en eksklusiv boligenklave direkte over marinaen, der tilbyder en fantastisk livsstil.

Ejendom ved stranden til salg Mijas Costa - Weber Estates

Mijas

Måske har du ikke besluttet dig for, om du er interesseret i at købe en bolig i et Mijas golfresort, foretrækker et rækkehus i en traditionel hvid bjerglandsby eller ønsker at finde en strandvilla til salg. I  Mijas kan du finde alt tre muligheder!  

Kommunen har to forskellige personligheder, der er Mijas Pueblo, den typiske hvide landsby ved foden af Sierra de Mijas-bjergene. Byen er en magnet for turister, har et stor fællesskab af kunstnere og ligger 430 meter over havets overflade med en uovertruffen udsigt.

Mijas Costa beliggende i hjertet af Costa del Sol er kommunens kystområde. Hvis du er interesseret i at finde den rigtige strandvilla til salg i Mijas Costa, har du masser af valg.

Denne kyststrækning strækker sig over 14 km af Blå Flag-strande, med mange chiringuitos og strandklubber fra Riviera del Sol til Calahonda, La Cala de Mijas og Cabo Pino.

Golfejendomme til salg på Costa del Sol - Weber Estates

Golfboliger

Selvom det ikke er et specifikt område, kan vi ikke tage et overblik over Costa del Sol uden at nævne de mange golfresorts og fremragende udvalg af luksus golflejligheder og golfvillaer til salg langs kysten. Det tempererede vejr året rundt og greens i verdensklasse har gjort denne strækning af Middelhavets kystlinje til et paradis for golfspillere. Når du ejer en ejendom i golfresorts som La Quinta Golf & Country Club og Finca Cortesin eller La Cala Resort, nyder du ikke kun en fantastisk udsigt over banerne, det omkringliggende landskab og havet, men også adgang til resortets mange faciliteter, ofte til fordelagtige priser.

Hvis du ønsker mere information om boliger til salg på Costa del Sol, uanset om du foretrækker luksushuse i Marbella, Mijas landsbyejendom til salg eller budgetvenlige Fuengirola lejligheder til salg, kontakt Birgitte på birgitte@weberestates.com eller ring + 34 683 391 512.