fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

PROJEKT- OG BYGGELEDELSE

Når Weber Estates påtager sig et nyt renoverings-, eller byggeprojekt, drager du fordel af mere end 20 års erfaring inden for dette felt. Vi kan hjælpe dig gennem hvert trin i dit projekt, fra den indledende planlægningsfase til overdragelsen af det færdige projekt.

Vi vil håndtere al administration, ledelse og tilsyn, herunder samarbejde med dig om at udarbejde projektbeskrivelsen, tidsplaner og udbudsdokumenter og derefter styre den efterfølgende udbudsproces.

Brunt trækøkken med kogeø Marbella ejendom - Weber Estates
Spisestue i ejendom på Costa del Sol - Weber Estates

NYT KØKKEN PÅ COSTA DEL SOL

Har du fundet din drømmelejlighed til salg i Fuengirola eller måske den perfekte ejendom til salg i Mijas Costa eller et andet smukt område på kysten, men har brug for et nyt køkken?

Weber Estates samarbejder med Bossbo, en leverandør af topmoderne tyske køkkener. Dette partnerskab fungerer særligt godt, da virksomheden blev grundlagt af Birgittes bror, en passioneret fortaler for innovativt køkkenudstyr af høj kvalitet og effektiv dansk service.

DEN KLARER VI...

Hvis du har købt en ejendom på Costa del Sol, betyder det ikke nødvendigvis, at du har tid til at håndtere et renoveringsprojekt, uanset hvor lille det er.

Hvis du foretrækker de rene minimalistiske linjer fra danske designkøkkener, kan vi hjælpe dig med at opnå denne æstetik uden besværet med at håndtere leverandører, byggearbejdere eller indretningsdesignere. Weber Estates’ projektledere kan fungere som en bro mellem kunder og leverandører, lige fra de første budgetmøder og designbriefing til fuldførelsen.

Hvidt køkken i ejendom Costa del Sol - Weber Estates

MÅSKE EJER DU ALLEREDE EJENDOM PÅ COSTA DEL SOL, OG ØNSKER AT OPDATERE DIT KØKKEN ELLER BADEVÆRELSE?

Ingen problem, du kan stadig benytte dig af Weber Estates’ projektledelsestjenester.

Tag kontakt og fortæl os, hvad du har i tankerne… vi ser frem til at høre fra dig.

Hvidt badeværelse med håndvask boliger i Marbella Spanien - Weber Estates

HAR DU BRUG FOR AT ET NYT BADEVÆRELSET I DIN EJENDOM PÅ COSTA DEL SOL?

Det spiller ingen rolle, om du er blevet forelsket i en million-euro mansion i Marbella eller i en mere beskeden ejendomme i Mijas. Det er almindeligt at ønske at sætte sit eget præg på det. I mange tilfælde betyder det nye badeværelserne.

Det kan være lidt af en udfordrende opgave, hvis du befinder dig i et andet land eller ikke taler spansk. Vores flersprogede danske team kan gøre hele processen meget lettere ved at fungere som bindeled mellem alle parter for at sikre klar kommunikation og dermed undgå unødig stress og potentielle misforståelse.

VI VED, HVORDAN...

Weber Estates er mere end et ejendomsmæglerfirma; vi har omfattende erfaring inden for byggebranchen, Vi forstår at stille de rette spørgsmål og ved hvilken kvalitet der er nødvendig.

Vores projektledere kan finde de rigtige leverandører og styre hele renoveringen fra start til slut. Vi sørger for, at du drager fordel af det bedste badeværelsesdesign, og at arbejdet udføres til en høj standard af erfarne bygherrer og sikrer, at projektet bliver færdigt til tiden og inden for budgettet.

Bad i luksusejendom costa del sol - Weber Estates
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

SKAL DU SÆLGE ELLER KØBE EN EJENDOM

PÅ COSTA DEL SOL

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig hele vejen.

Information Clause

In accordance with the current data protection regulations, we inform you that the data you provide us will be processed by the data controller Birgitte Weber for the purpose of addressing and responding to contact requests, information requests, and/or inquiries received. The legitimacy of the processing is based on the consent of the interested party. Your data will not be disclosed to third parties except for legal obligation. You can exercise your rights of access, rectification, deletion, opposition, limitation, and portability by sending an email to Birgitte@weberestates.com. You can consult detailed information in our PRIVACY POLICY.