fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

OM BENALMADENA

HVORFOR EN BOLIG TIL SALG I BENALMADENA KUNNE VÆRE PERFEKT FOR DIG

Benalmadena ligger i Málaga provinsen og er en favoritdestination for feriegæster, expats og investorer, der gerne vil sikre sig en lejlighed til salg i Benalmadena. Benalmadena er en interessant blanding af traditionel landsby, badeby og har prisvindende marina. Byen omfatter tre forskellige områder, der strækker sig over 27 km²: Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa og forretningskvarteret Arroyo de la Miel, hver med sin egen karakter. Beliggende mellem Fuengirola og Torremolinos, blot 15 minutters kørsel fra Malagas internationale lufthavn tilbyder byen nem adgang og gør boliger til salg i Benalmadena perfekt til for eksemple et weekendophold. Der er også regelmæssig offentlig transportmidler, der forbinder byen med andre feriesteder på Costa del Sol, herunder Malaga, Fuengirola, Marbella og Puerto Banús.

Benalmádena Pueblo | Arroyo de la miel | Benalmádena Costa | Torrequebrada | Torremuelle | Parque de la Paloma | Solimar – Puerto de la Marina

Ejendom til salg Benalmadena - Weber Estates
Benalmadena fast ejendom - Weber Estates

DEN PERFEKTE DESTINATION FOR FAMILIER

Benalmadena er et fremragende sted for familier, da byen tilbyder et godt udvalg af ejendomme og imødekommer dem, der leder efter luksuriøse moderne villaer til lejligheder til salg i Benalmadena. Udover det solrige vejr året rundt, der giver mulighed for en sund udendørs livsstil, er der masser af aktiviteter for børn. Der er Selwo Marina (det eneste delfinarium i Andalusien), Sea Life Aquarium, en skøjtebane, en sommerfuglepark og en kabelbane, der løber fra toppen af Mount Calamorro. Du kan også tage på en delfin-safari fra marinaen, og der er en Bioparc Zoo i den nærliggende ferieby Fuengirola. Dagliglivet er godt dækket, med 3 skoler fra børnehave til gymnasiet, topmoderne hospitaler, butikker, supermarkeder, restauranter, barer og meget mere. Der er endda en dansk skole Bifrost.

BENALMADENA MARINA

En af Benalmadena Costas mest fantastiske elementer er marinaen, der betragtes som en af Europas mest attraktive fritids-, sports- og fritidsdestinationer. Verdensberømt for sin storslåede prisvindende arabisk inspirerede arkitektur (det er konsekvent blevet kåret som verdens bedste marina af internationale magasiner). Marinaen strækker sig over 40.000 m², hvor du finder butikker, barer, restauranter og klubber. I hjertet af marinaen er der flere smukke flydende øer med nogle af de mest eksklusive boliger i Benalmadena og også 1.000 fortøjningspladser.

Villaer til salg Benalmadena Spanien - Weber Estates
Ejendom at købe Benalmadena - Weber Estates

GASTRONOMI OG NATTELIV

Benalmadenas kosmopolitiske befolkning afspejles i dens kulinariske scene og livlige natteliv. Madentusiaster vil blive fristet af valget af tapasbarer som f.eks. Casa Emilio i Arroyo de la Miel, der tilbyder traditionelle retter. Vegetarer kan også være sikre på at få et lækker måltid på flere veganske caféer, marokkanske og indiske restauranter. Er man mere til skaldyr, kan man spise lækkert på mange af restauranterne på boulevarden og i marinaen. Øverst i bjergene over Benalmadena finder du Higueron Hotel by Hilton med sin Michelin-stjernebelønnede bæredygtige gastronomirestaurant, Sollo. Der er også Torroquebrada Casino, det første og stadig det mest populære på Costa del Sol. Livlige, atmosfæriske aftener kan tilbringes på 24-timers pladsen eller i marinaen, hvor størstedelen af nattelivet finder sted, men den perfekte aften kan nydes på nogen af pubberne og klubberne spredt rundt omkring i byen.

LEDER DU EFTER EN LEJLIGHED TIL SALG I BENALMADENA?

Er du klar til en problemfri ejendomskøbsoplevelse? Hos Weber Estates sikrer vi os at hjælpe dig bedst muligt, så din ejendom på Costa del Sol føles som hjemme. Tag et kig på nogle af vores huse til salg i Benalmadena.

Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

SKAL DU SÆLGE ELLER KØBE EN EJENDOM

PÅ COSTA DEL SOL

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig hele vejen.

Information Clause

In accordance with the current data protection regulations, we inform you that the data you provide us will be processed by the data controller Birgitte Weber for the purpose of addressing and responding to contact requests, information requests, and/or inquiries received. The legitimacy of the processing is based on the consent of the interested party. Your data will not be disclosed to third parties except for legal obligation. You can exercise your rights of access, rectification, deletion, opposition, limitation, and portability by sending an email to Birgitte@weberestates.com. You can consult detailed information in our PRIVACY POLICY.