fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

OM MARBELLA

HVORFOR DU BØR KØBE BOLIG TIL SALG I MARBELLA

Marbella en foretrukken destination for feriegæster og husejere med de gyldne sandstrande, luksuriøse levevilkår og et varmt klima året rundt. Den engang lille fiskerlandsby er blevet et internationalt hotspot kendt for at tilbyde en sofistikeret livsstil.

Marbella strækker sig over næsten 30 km kystlinje, fra Cabo Pino til Guadalmina. Her kan du finde enhver bolig, du kan drømme om, og vores team hos Weber Estates kan hjælpe dig med at finde den. Fra en hyggelig lejlighed i hjertet af byen til en glamourøs strandvilla, Marbella tilbyder muligheder for enhver, uanset om du har sat dit hjerte på en investeringsejendom, sommerhus eller fast bopæl. Vi tilbylder lejligheder, huse og nybyg til salg i Marbella.

Bjergejendomme til salg i Marbella - Weber Estates
Ejendom til salg i Marbella Costa del Sol - Weber Estates

LEDER DU AFTER MODERNE LUKSUS BOLIGER TIL SALG I MARBELLA?

Marbella bliver ofte omtalt som legepladsen for de rige og berømte og indkluderer nogle af de mest eksklusive områder langs Costa del Sol med førsteklasses faciliteter. Nogle af Marbellas fineste villaer kan findes inden for La Zagaleta, kendt for at være en ultra-luksuriøs privat resort, langs den berømte Golden Mile eller i Puerto Banús, hvor chic er standarden.

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte luksus boliger til salg i Marbella på det yderst konkurrenceprægede ejendomsmarked. Marbella er helt klart en af de mest populære kosmopolitiske byer på Costa del Sol. Uanset om du leder efter en smuk strandvilla til salg eller et mere beskedent drømmehjem, har vi viden, erfaring og kontakter til at hjælpe dig med at finde din perfekte kystperle.

GOLDEN MILE MARBELLA

Som en af de mest eftertragtede postnumre i Spanien betragtes denne 6,5 km lange strækning som højdepunktet i Marbella, og med god grund. Med smukke strande, en livlig promenade, high-end modebutikker og enestående gastronomi behøver du ikke at eje luksusejendom langs denne strækning for at nyde alt, hvad den har at tilbyde; dog anbefaler vi det kraftigt.

Golden Mile ejendomsscenen er permanent efterspurgt, men med stigningen i mange nye byggerier i Marbella er muligheden for at eje en lille del af dette paradis en mulighed.

Luksus strandhuse til salg - Weber Estates
Ejendom til salg i Marbella Costa del Sol - Weber Estates

HVAD ER DER AT LAVE?

Der er mange sider af Marbella; det er ikke kun glans og glamour, du kan være lige så afslappet som du ønsker. Tag en spadseretur, shop eller spis i den maleriske gamle bydel, gå en tur ned ad Avenida del Mar prydet med Picasso-statuer eller slap af på promenaden med udsigt over de gyldne sandstrande.

Når det kommer til spænding, skuffer Marbella ikke. Besøg havnene i Marbella og Puerto Banús, strandklubber, herunder verdensberømte steder som Nikki Beach Marbella, og prøv verdensklasse gastronomi. Der er et enormt udvalg af restauranter, mange beliggende i Puente Romano Beach Resort, der serverer alle typer køkkener, fra traditionel spansk mad til peruansk og Michelin-stjerne-restauranter; valget er dit.

Hvis udendørs aktiviteter er din præference, er der masser af muligheder for at udforske bjergene, søerne og landskabet omkring Marbella i kajak, på cykel, vandreture eller ridning. Kendt som Costa del Golf er denne solbeskinnede strækning af kysten også rig på frodige golfbaner.

LEDER DU EFTER AT KØBE BOLIGER TIL SALG I MARBELLA?

Klar til en problemfri ejendomskøbsoplevelse? Hos Weber Estates sørger vi for at hjælpe dig og sikre, at din ejendom på Costa del Sol føles som hjemme. Tag et kig på nogle af vores huse til salg i Marbella.

Weber Estates horizontal logo - Weber Estates

SKAL DU SÆLGE ELLER KØBE EN EJENDOM

PÅ COSTA DEL SOL

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig hele vejen.

Information Clause

In accordance with the current data protection regulations, we inform you that the data you provide us will be processed by the data controller Birgitte Weber for the purpose of addressing and responding to contact requests, information requests, and/or inquiries received. The legitimacy of the processing is based on the consent of the interested party. Your data will not be disclosed to third parties except for legal obligation. You can exercise your rights of access, rectification, deletion, opposition, limitation, and portability by sending an email to Birgitte@weberestates.com. You can consult detailed information in our PRIVACY POLICY.