fbpx
Weber Estates horizontal logo - Weber Estates
WEBER ESTATES

Hvad kan man lave i Benalmádena, Spain.

Costa del Sol er et af de mest spændende steder på jorden, velsignet med en smuk kystlinje. Solskin, levende byer og selvfølgelig en rig kultur. Hele Malaga-provinsens kystlinje strækker sig over til Costa de la Luz. Det er muligt at nyde en sund udendørs livsstil med golf, lange afslappende dage på stranden, vandsport, tennis, vandreture, cykling eller ridning. Hvis du foretrækker mere afslappet tidsfordriv, er der uendelige muligheder for at spise ude, enten om det er fine middage eller sardiner på stranden, natteliv, barer, designerbutikker og meget mere.

Et af vores yndlingssteder er Benalmádena. Ejendomme langs denne fantastiske strækning af Costa del Sols kystlinje passer til enhver smag og pengepung. Der findes mange bilige lejligheder i Benalmádena som er til salg. Til dem med lidt mere i pengepungen findes der de eksklusive ejendomme ved Reserva del Higuero og luksusvillaer til salg i Benalmádenas tre distrikter: Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo til Arroyo de la Miel.

Her er nogle af vores yndlingsattraktioner (herunder familievenlige aktiviteter), som kan nydes, når du ejer en ejendom i, eller besøger Benalmádena.

Puerto Marina Benalmádena

Puerto Marina Benalmádena er muligvis det mest ikoniske Benalmádena kendetegn på grund af arkitekturen i den prisvindende marina i arabisk stil. Her finder du nogle af de smukkeste ejendomme i Benalmádena og en havn på 40.000 kvadratmeter med et stort udvalg af butikker, restauranter, barer og klubber. Hvis du har lyst til at tage på en sejltur eller en delfintur, kan det hele foregå fra marinaen.

Villaer til salg Benalmadena Spanien - Weber Estates

Sea Life Benalmádena

Hvis du gerne vil tættere på marine livet, kan du besøge det fantastiske Sea Life Aquarium Benalmádena. Dette fantastiske sted giver dig mulighed for at se en række vidunderlige havdyr, som for eksempel skildpadder, hajer, fisk, vandmænd, søheste, blæksprutter og endda søde oddere. Sea Life Trust-fonden er aktiv i globale bevaringskampagner og avls-, rednings- og beskyttelsesprogrammer. Du kan tjekke hjemmesiden for daglige fodringsplaner og arrangementer. Der er også en café og gavebutik.

Selwo Marina Benalmádena

En anden sjov udflugt for hele familien er Selwo Marina, det eneste delfin arkvarium i det sydlige Spanien. Anlægget er opdelt i forskellige områder fra hele verden, herunder troperne, Amazonien og Antillerne. I lighed med Sea Life Benalmádena er Selwo Marina forpligtet til at bevare truede arter via uddannelse. Det er et fantastisk sted for børn at se delfiner, søløver og pingviner, de eksotiske fugle, slanger og møde aberne, mens de lærer om vigtigheden af ​​at passe på deres miljø. For de interesserede afholder organisationen Selwo Marina påske- og sommerlejre og regelmæssige foredrag og oplæg.

Parque de la Paloma

Beliggende ved siden af ​​Selwo Marina, er der den smukke Parque de la Paloma, som er dejlig at besøge og helt gratis. Der er over 200.000 kvadratmeter grønne områder, en imponerende kunstig sø, legepladser, vandrestier og restauranter. Du vil også finde flere dramatiske kaktuser i nogle af haverne eller en række dyr, herunder ænder, skildpadder og pelikaner, der gladeligt vandrer rundt.

Castillo de Colomares

Castillo de Colomares er et must-see for alle, der er interesseret i historie, arkitektur og udforskning. Der er et smukt slots placeret i Benalmádena. Der blev skabt som en hyldest til den berømte spanske opdagelsesrejsende Christopher Colombus af Dr. Estaban Martin. Monumentet har en interessant blanding af udsmykkede arkitektoniske stilarter lige fra byzantinsk og gotisk. Du kan deltage i en gruppe eller booke en personlig rundvisning på slottet, og det er også et godt sted for konferencer, koncerter og andre kulturelle begivenheder. Besøg hjemmesiden for at læse dens fascinerende historie.

Castillo Colomares in Benalmadena Weber estates

Benalmádena Stupa

Stupa Benalmádena er et smukt buddhistisk tempel, som symboliserer Buddhas oplysning, et sted for meditation og harmoni. Det er den største stupa i Europa, som blev bygget i 2003 af den polske arkitekt Woitek Kossowski. Stupaen ligger en gåtur fra Benalmádenas gamle bydel og har et karakteristisk guldspir, og indeni er der et 100 kvadratmeter stort meditationsrum malet med billeder af Buddhas livshistorie, som er gratis at komme ind på. Bortset fra den rolige atmosfære og mulighed for fordybelse, er udsigten over kysten fra denne høje position fantastisk. Der er en lille butik, der sælger litteratur og tibetanske artefakter og gaver som flag og røgelse.

Beliggende kun få minutters gang fra Stupaen mod Benalmádena Costa ligger Benalmádena sommerfuglepark (Mariposario de Benalmádena), der har over 1.500 arter af sommerfugle. Du kan se dem flagre rundt og lære om dem, blandt tropiske blomster og et vandfald!

Benalmádena cable car ride

Hvis du gerne vil have et fugleperspektiv over Costa del Sol, bør du bestille en tur med Benalmádena-svævebanen. Officielt kendt som Teleférico de Benalmádena, er en fantastisk mulighed. Du fanger svævebanen i Arroyo de la Miel ved togstationen. Når du har nået toppen af ​​Mount Calamorro, kan du deltage i en præsentation af Valle de las Agullas Foundation om rovfugle og falkejagt, hvor du ser disse enorme fugle svæve gennem luften. Tjek hjemmesiden for tider og online bookinger.

Benalmadena fast ejendom - Weber Estates

5-star Hilton Hotel (La Reserva del Higueron)

Hvis du har lyst til at forkæle digselv med lidt luksus, er der adskillige spahoteller i Benalmádena, herunder Vincci Seleccion Aleysa Boutique Hotel and Spa, Hotel Spa Benalmádena Palace og selvfølgelig det prestigefyldte resort Reserva del Higueron, hvor du finder det 5-stjernede Hilton Hotel . Blandt de mange 5-stjernede faciliteter er der Nagamo Spa, perfekt til at nyde den meget fortjente ‘dig’ tid. Hvis du har lyst til at spise på en Michelin-restaurant, er du heldig, for her finder du også Restuarant Sollo, ledet af kok Diego Gallegos. Alternativt kan du nyde de mere afslappede omgivelser på de andre spisesteder, fra japansk til indisk. Hvis du leder efter en investeringsejendom, er dette resort øverst på listen for investorer.

Benalmádena Pueblo

Hvis du gerne vil opleve den traditionelle andalusiske landsbylivsstil, skal du besøge Benalmádena pueblo, den har en helt anden karakter end den mere kendte Benalmádena Costa og erhvervsområdet Arroyo de la Miel. Det er en chance for at sætte farten ned, vandre rundt i de smalle brostensbelagte gader med typiske hvidkalkede huse, hvoraf de fleste er prydet med farverige blomster. Der er masser af restauranter og barer, der tilbyder traditionelle spanske retter såsom stegt fisk og grillede sardiner. Som enhver spansk landsby er der en dejlig central plads, ‘Plaza de España’, smukke kirker og masser af historie. Det er også her, du finder de tidligere nævnte Castillo Colomares.

Det er selvfølgelig kun nogle få af de aktiviteter, du kan nyde. Der er så mange muligheder at vælge imellem, så hvorfor ikke tage dig tid til at bestemme, mens du nyder en afslappende drink på en af ​​Benalmádenas smukke strande, mens du ser solen gå ned.

Hvis du ønsker mere information om boliger og ferieboliger til salg på Costa del Sol, uanset om du foretrækker et luksusferiehus eller investeringsejendom i Reserva del Higueron eller en charmerende, traditionel ejendom i Benalmádena Pueblo, så kontakt Birgitte birgitte@weberestates.com eller ring på +34 683 391 512.